PCN

Epicor heeft geïnvesteerd in een software tooling (IHS BOM Manager) waarmee de meeste recente documentatie van vrijwel alle fabrikanten kan worden geraadpleegd. Het gaat hier om onder andere: PCNs (Product Change Notifications), Lifecycle informatie, Datasheets en mogelijke equivalenten.
Met behulp van deze tooling wordt Epicor direct geïnformeerd bij veranderingen die een fabrikant uitgeeft.
Het is voor een eindklant uitermate belangrijk dat hij tijdig wordt geïnformeerd van enige verandering in de lifecycle van een component. Mocht een component obsolete raken, dan krijgt Epicor ruimschoots voor de last time buy een melding waardoor de klant voldoende tijd heeft gepaste maatregelen te nemen. Dit kan een redesign zijn, of een last time buy waarvoor Epicor over lange termijn kan uitleveren door middel van afroeporders.

Ook uitgebreide documentatie omtrent REACH, RoHS, Conflict Minerals kan in een muisklik worden geraadpleegd. Op deze manier is de klant te allen tijde up-to-date van de laatste ontwikkelingen van een component of de Bom lijst van uw product. Meer informatie over IHS Bom Manager vindt u hier.

Partspecifieke informatie aanvragen

Zoekt u RoHS-, REACH- of lifecycle informatie? Hier kunt u geheel vrijblijvend informatie opvragen op component niveau.
[gravityform id="3" title="false" description="false"]

expect more.

+31 (0)10 - 435 21 81